o nama
Kontaktirajte nas

Kontakt osoba: Mison WANG

Email: info@carboxy-methyl-cellulose.com

Broj telefona: 86-571-63522399

86-571-58838090

86-15990171382

Faks: 86-571-58838100

Poštanski broj: 311419

MSN: wms1988@msn.com

Skype:misonchina

Adresa: Yushan zona, Fuyang, Dћuћang provinciji, Kina

Dom > o nama

Hangћou Hongbo nove materijale Co., Ltd (po imenu Hangћou Hongbo hemijske Co., Ltd pre) je profesionalno proizvođača su bili fokusirani na natrijum karboksimetil Celuloza (CMC) i Polyanionic celuloze (PAC) u Kini. Ovi proizvodi je rasprostranjena u bušenje u štampanju tekstila, u pravim namirnicama, keramika, Latex boje i papira u industriji proizvodnje nafte. Nalazimo se u Fuyang, provincija Hangћou, Dћuћang, Kina.

Posvećeni smo naše kupce i njihov uspeh, pruža odličan kvalitet hemikalije koje premašuju industrijske standarde. Našem pogonu je napredna proizvodnim kapacitetima, naučna modernog menadžmenta i dobro obučene zaposlene. Nam laboratorija ima prvoklasni test instrumenata, a može da obezbedi detaljne test podatke zasnovane na standardima API ili kupca-navedena procedure.

Naša vizija je da bude priznat od strane naših korisnika kao najbolji u Kini u pružanju karboksimetil Celuloza i Polyanionic celuloze i srodnih usluga. Hongbo New materijala ostaje posvećena najviše standarde kvaliteta i integritet u sve to smo uraditi. To je ključ našeg uspeha od početka, i zauvek biti pokretačka snaga iza naše kompanije.

Naša Misija je "da ga prepoznaju kao uvek najbolje pod budnim okom Stvoritelja i uvek proizvodi visokog kvaliteta proizvoda i usluga sa Inovativne tehnologije i pouzdanih timski rad."

Istraga
Hangћou Hongbo nove materijale Co., Ltd