Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Kontakt osoba: Mison WANG

Email: info@carboxy-methyl-cellulose.com

Broj telefona: 86-571-63522399

86-571-58838090

86-15990171382

Faks: 86-571-58838100

Poštanski broj: 311419

MSN: wms1988@msn.com

Skype:misonchina

Adresa: Yushan zona, Fuyang, Dћuћang provinciji, Kina

Direktne kupovine Kina nafte bušenje Cmc razreda iz kineske robe

Direktne kupovine Kina nafte bušenje Cmc razreda iz kineske robe

DescriptionProduct naziv: CMC (karboksimetil Celuloza) CAS br. 9004-32-4EINECS ne 265-995-8Features:Carboxy metil celuloze (CMC) je beli ili milky beli prah. Napravljen je od prirodnog &

Detalji o proizvodu

Opis proizvoda


Ime proizvoda: CMC (karboksimetil Celuloza)

CAS br. 9004-32-4

EINECS 265-995-broj 8

Karakteristike:

Carboxy metil celuloze (CMC) je beli ili milky beli prah. Napravljen je od prirodnog pamuka vlakna ili biljna struktura, kroz etherification, prečišćavanje i sušenja
proces je napravio anionic celuloze eter. Ima sledeće funkcije:

1. bolje Prerada pijaćih voda

2. okruženje prijateljski proizvoda


Aplikacije & pogodnosti


Carboxy metil celuloze (CMC) je proizvod sa raznim aplikacijama.

1. CMC se koristi u hrani, kao modifikatora viskoznosti ili ugušćivača, i da se stabilizuje emulzije u razne proizvode, uključujući i sladoled. CMC je korišten u zamljama gluten slobodni i smanjene debeli prehrambene proizvode.

2. takođe je Osnivačka od mnogih koji ne-prehrambenih proizvoda, kao što je pasta za zube, laksativ, tablete za dijetu, akrilnim bojama, deterdženata, tekstilne veličine i razne proizvode za papir. Koristi se prvenstveno zato što ga je highviscosity, nontoxic i da se generalno smatra antialergijski kao glavni izvor vlakna se u svakom uzdužni pulpa ili pamuka linter.

3. u deterdžentima za pranje, koristi se kao na tlu suspenzija polimer, dizajniran da uplatite na pamuk i drugi uzorak tkanine, stvaranje negativno nabijen barijera na zemlji u praonici rešenje.

4. CMC služi kao mazivo u veštačka suza.

5 CMC koristi i Columbia kao zadebljanje agent. U veterinarskoj medicini, CMC se koristi u operacije abdomena za velike životinje, posebno konje, spriječiti formiranje creva prianjanje.

6 u naftnom industriji kao sastojak za bušenje blato, gde deluje kao agent za zadržavanje viskoznost za izmenu i vodu.

7 CMC koristi i u led da formira mešavinu eutectic rezultira niže najhladniju tačku, a samim tim više rashladni kapacitet od leda.

8. CMC se koristi za postizanje pokazao ili hladno stabilnost u vinu. Ta inovacija može spasiti megavata struje koja se koristi da se smiri vina u tople krajeve. To je mnogo stabilniji od metatartaric kiseline i vrlo je efikasno u pigmentima pokazao padavina.Hot Tags: Direktno kupiti bušenje Cmc razreda iz kineske robu Kina nafte, naftnih bušenja razreda CMC
Srodni proizvodi
Email Us
Istraga
Hangћou Hongbo nove materijale Co., Ltd