Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Kontakt osoba: Mison WANG

Email: info@carboxy-methyl-cellulose.com

Broj telefona: 86-571-63522399

86-571-58838090

86-15990171382

Faks: 86-571-58838100

Poštanski broj: 311419

MSN: wms1988@msn.com

Skype:misonchina

Adresa: Yushan zona, Fuyang, Dћuћang provinciji, Kina

Natrijum karboksimetil Celuloza pastu CMC

Natrijum karboksimetil Celuloza pastu CMC

SpecificationsSodium karboksimetil Celuloza pastu za zube CMC Pharma/nafta bušenje/hrana raznih viskoznost pakovanje: 25 kg/torbu polica život: 2 godine proizvod opis opis od Sodium karboksimetil Celuloza da

Detalji o proizvodu

Tehničke karakteristike

Natrijum karboksimetil Celuloza pastu CMC
Bušenje Pharma/ulje/hrana
Različite viskoznosti
Pakovanje: 25 kg/torbu.
Polica život: 2 godine

Opis proizvoda

Opis natrijum karboksimetil Celuloza pastu za zube CMC

Karboksimetil Celuloza (CMC) ili celuloze guma je derivat celuloze sa grupama karboksimetil (- CH2 - COOH) povezane sa nekim od hydroxyl grupa glucopyranose monomers, koji čine Okosnicu celuloze. Često se koristi kao njene soli natrijum, natrijum karboksimetil Celuloza.


CMC E466 natrijum karboksimetil Celuloza 1500-2000 mPa.s specifikacija:

StavkeStandardi
IzgledBeli da krem obojeni prahVeličina иesticaMin 95% prolaz 80 mrežicaNevinosti (suvu materiju)99,5% minViskoznost (1% rešenje, suvu materiju, 25° C)1500 - 2000 mPa.sStepen zamena0.6-0.9pH (1% solution)6.0 - 8,5Gubitak na sušenja10% MaxPotencijalnog klijenta3 mg/kg, MaxArsen2 mg/kg, MaxMerkur1 mg/kg, MaxKadmijum1 mg/kg, MaxUkupno teških metala (kao Pb)10 mg/kg, MaxYeasts i modli100 cfu/g MaxUkupna tablica grof1000 cfu/gE. ColiNetative u 5 gSalmonela spp.Netative u 10g

Zaključak: proizvod u skladu standard FCCV/E466

Skladištenje: stalno na suvo, kul i osenčeno mestu sa originalnom pakovanju, izbegavajte vlage, uskladištiti na sobnoj temperaturi.
Rok trajanja: 24 mjeseca


CMC E466 natrijum karboksimetil Celuloza
aplikacija

U hranu, natrijum karboksimetil Celuloza CMC koristi se u nauci hranu kao modifikatora viskoznosti ili ugušćivača i stabilizacija emulzije u razne proizvode, uključujući i sladoled. Kao aditivu, Sodium karboksimetil Celuloza CMC ima E broj E466.

Natrijum karboksimetil Celuloza CMC je takođe konstituenta od mnogih koji ne-prehrambenih proizvoda, kao što su lični maziva, pastu, laksativ, tablete za dijetu, akrilnim bojama, deterdženata, tekstilne veličine, i razne proizvode papir. Natrijum karboksimetil Celuloza CMC koristi prvenstveno jer to ima visoke viskoznosti, nontoxic i da se generalno smatra antialergijski kao glavni izvor vlakna se u svakom uzdužni pulpa ili pamuka linter.

Natrijum karboksimetil Celuloza CMC je korišten u zamljama gluten slobodni i smanjene masti prehrambene proizvode.

U perionicu deterdženata, natrijum karboksimetil Celuloza CMC se koristi kao na tlu suspenzija polimer, dizajniran da uplatite na pamuk i drugi uzorak tkanine, stvaranje negativno nabijen barijera na zemlji u praonici rešenje.

U farmaceutskojs, natrijum karboksimetil Celuloza CMC koristi i Columbia kao zadebljanje agent, i

Za bušenje nafte industrije kao jedan od sastojaka za bušenje blato, gde deluje kao agent za zadržavanje viskoznost za izmenu i vodu.

CMC E466 natrijum karboksimetil Celuloza

Ne za proizvod koji želite?

Naći druge proizvode: molim kliknite na proizvod Catagories, nam nastupili su proizvodi

Kao i Professinal snabdevač sastojci hrane, hemikalije i sl . Pružamo razne vrste proizvoda, koji može da zadovolji kupaca mobilno proizvod zahteve na najbolju cijenu! sa najbolji kvalitet! Ponude na najbolje usluge!

Naš cilj: Nam sastojci! Tvoj uspeh!

Natrijum karboksimetil Celuloza CMC Thickerner
Hot Tags: Natrijum karboksimetil Celuloza pastu za zube CMC, natrijum karboksimetil Celuloza CMC
Srodni proizvodi
Email Us
Istraga
Hangћou Hongbo nove materijale Co., Ltd