Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Kontakt osoba: Mison WANG

Email: info@carboxy-methyl-cellulose.com

Broj telefona: 86-571-63522399

86-571-58838090

86-15990171382

Faks: 86-571-58838100

Poštanski broj: 311419

MSN: wms1988@msn.com

Skype:misonchina

Adresa: Yushan zona, Fuyang, Dћuћang provinciji, Kina

Natrijum karboksimetil Celuloza CMC

Natrijum karboksimetil Celuloza CMC

Proizvod opis natrijum karboksimetil Celuloza CMC karboksimetil Celuloza (CMC) ili celuloze guma je derivat celuloze sa grupama karboksimetil (- CH2 - COOH) povezane sa nekim od hydroxyl grupe na

Detalji o proizvodu

Opis proizvoda

Natrijum karboksimetil Celuloza CMC

Karboksimetil Celuloza (CMC) ili celuloze guma je derivat celuloze sa grupama karboksimetil (- CH2 - COOH) povezane sa nekim od hydroxyl grupa glucopyranose monomers, koji čine Okosnicu celuloze. Često se koristi kao njene soli natrijum, natrijum karboksimetil Celuloza.


1500-2000 mPa.s Natrijum karboksimetil Celuloza CMC Specifikacije:

StavkeStandardi
IzgledBeli da krem obojeni prahVeličina иesticaMin 95% prolaz 80 mrežicaNevinosti (suvu materiju)99,5% minViskoznost (1% rešenje, suvu materiju, 25° C)1500 - 2000 mPa.sStepen zamena0.6-0.9pH (1% solution)6.0 - 8,5Gubitak na sušenja10% MaxPotencijalnog klijenta3 mg/kg, MaxArsen2 mg/kg, MaxMerkur1 mg/kg, MaxKadmijum1 mg/kg, MaxUkupno teških metala (kao Pb)10 mg/kg, MaxYeasts i modli100 cfu/g MaxUkupna tablica grof1000 cfu/gE. ColiNetative u 5 gSalmonela spp.Netative u 10g

Zaključak: proizvod u skladu standard FCCV/E466

Skladištenje: stalno na suvo, kul i osenčeno mestu sa originalnom pakovanju, izbegavajte vlage, uskladištiti na sobnoj temperaturi.
Rok trajanja: 24 mjeseca


Aplikacija Natrijum karboksimetil Celuloza CMC

U hranu, natrijum karboksimetil Celuloza CMC koristi se u nauci hranu kao modifikatora viskoznosti ili ugušćivača i stabilizacija emulzije u razne proizvode, uključujući i sladoled. Kao aditivu, Sodium karboksimetil Celuloza CMC ima E broj E466.

Natrijum karboksimetil Celuloza CMC je takođe konstituenta od mnogih koji ne-prehrambenih proizvoda, kao što su lični maziva, pastu, laksativ, tablete za dijetu, akrilnim bojama, deterdženata, tekstilne veličine, i razne proizvode papir. Natrijum karboksimetil Celuloza CMC koristi prvenstveno jer to ima visoke viskoznosti, nontoxic i da se generalno smatra antialergijski kao glavni izvor vlakna se u svakom uzdužni pulpa ili pamuka linter.

Natrijum karboksimetil Celuloza CMC je korišten u zamljama gluten slobodni i smanjene masti prehrambene proizvode.

U perionicu deterdženata, natrijum karboksimetil Celuloza CMC se koristi kao na tlu suspenzija polimer, dizajniran da uplatite na pamuk i drugi uzorak tkanine, stvaranje negativno nabijen barijera na zemlji u praonici rešenje.

U farmaceutskojs, natrijum karboksimetil Celuloza CMC koristi i Columbia kao zadebljanje agent, i

Za bušenje nafte industrije kao jedan od sastojaka za bušenje blato, gde deluje kao agent za zadržavanje viskoznost za izmenu i vodu.

Hot Tags: Natrijum karboksimetil Celuloza CMC, natrijum karboksimetil Celuloza CMC
Srodni proizvodi
Email Us
Istraga
Hangћou Hongbo nove materijale Co., Ltd